Vedhæft fil til artikel (upload fra egen computer)

I mange tilfælde, er det nødvendigt at vedhæfte filer til den artikel du lige har skrevet, eller ønsker at redigere.

Fremgangsmåde er følgende:

Når du står i "editoren" hvor du skrive teksten ind. Stiller du cursoren på det sted i teksten hvor du ønsker filen skal vises.
Tryk herefter på ikonet "Indsæt/rediger fil" filemanager
Et nyt vindue åbner, og her skal du først vælge hvor filen placeres på serveren.
Hvis det eksempelvis er et Referat fra møde i Inderhavnen, skal du trykke på mappen "Inderhavnen/referat" som vist her nedenfor:
Upload_fil_1

Herefter skal du starte processen for upload af fil fra egen computer:
Tryk på ikonet med harddisk og den grønne pil over højre vindue med details Upload_fil_2

Nu åbner endnu et vindue, her trykke på "Add", for at tilføje en fil fra din lokale computer.
Husk at bruge et signende filnavn uden mellemrum og æøå inden du uploader til hjemmesiden. Eks: Referat_Inderhavnen_BM_20120801.pdf
Upload_fil_3

Filen er nu klar til Upload (1)
Tryk på "Upload" (2)
Tryk på "Close" for at lukke denne dialogboks (3)
Upload_fil_4

Vi er nu tilbage i det oprindelige vidue, hvor filerne kan vælges.
Her skal du sikre dig, at den uploadede fil er markeret ved den røde bil, så filnavnet står øverst.
Tryk herefter på "Indsætte" knappen nederst til højre.
Upload_fil_5

Du er nu tilbage i artiklen, og kan forsætte med at redigerer jævnfør vejledningen omkring "Opret ny artikel"