Årets klubkammerat 2017

        årets klubkammerat 2017             

På Næstved Sejlklubs hovedgeneralforsamling den 22. januar 2018 blev prisen som ”Årets klubkammerat” tildelt Poul Elvig.

Begrundelsen for prisen er, at Poul Elvig

·         altid stiller op hvis man har brug for hjælp, både i Inderhavnen og som kranmand
·         har en personlig tilgang, hvor det handler om at gavne fællesskabet
·         er med til at skabe godt humør i klubben

Kort sagt er årets klubkammerat en person som vi i NSK er stolte af og glade for at have i klubben. En ildsjæl som enhver forening vil være misundelig for at have blandt sine medlemmer.

Til prisen hører en fin vingave og et diplom

Baggrunden er vigtigheden af at honorere og påskønne det gode frivillige arbejde som vi som forening er helt afhængige af for at kunne fungere som en god og forening, hvor medlemmerne har lyst til at være.

Prisen som Årets klubkammerat gives som en anerkendelse til et medlem i Næstved Sejlklub som i det forløbene år i klubregi har udmærket sig på særlig positiv vis.

Den positive udmærkelse kan eksempelvis havde været udvist i form af en særlig hjælpsomhed i klubregi eller til en adfærd, hvor personen på særlig vis har bidraget til fremme af klubbens interesser.

Der var i år 5 nominerede som hver især gjorde sig fortjent til prisen. Vi er på den måde i en privilegerede situation, hvor der er mange ildsjæle der brænder for at hjælpe hvor der måtte være brug for det.


 
Sejlerhilsen
Torben Søndergaard Nielsen
Formand for Næstved Sejlklub

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?