"Deltagelse i Woman Match 2015"

Beretning fra

Woman Match 2015 som blev afholdt i Middelfart med deltagelse af både aktive - og tidligere sejlere fra Næstved Sejklubs Sejlerskole

Deltagere:

Inge Kruse og Kirsten Mønsted begge aktive i Sejlerskolen

Elisabeth og Dea Mærsk-Møller og Betina Hansen alle tidligere medlemmer af NSK

Kim Svare mentor

Professionelle matchracebåde. Dygtige instruktører. Skumsprøjt og kommandoråb. Smil og masser af grin. Teamwork. Koncentration. Foredrag med Michelle Hviid. Lækker mad, flotte præmier og goodiebags til alle.

Det er nogle af de ingredienser, der skal til for at skabe et succesfuldt arrangement for kvinder, og som var en realitet for deltagerne ved "Woman 2015" hos teambuildings- og sejlsportscenteret Match Racing Denmark i Middelfart forleden.

Eventen, der løber af stablen sidst på sommeren hvert år, er blevet en klassiker blandt kvinder med 'fart på arbejdslivet'.

Stor efterspørgsel på deltagelse. Charlotte Pedersen, Sales Manager og ansvarlig for kvindearrangementet hos Match Racing Denmark, forklarer i en pressemeddelelse:

"Vi har i år haft så flot efterspørgsel på deltagelse i eventen, at vi i sidste fase af forberedelserne endte med at supplere med ekstra både for at få plads til flere deltagere end planlagt. Det er skønt, at efterspørgslen er så stor, og det er vi naturligvis meget glade for og stolte over."

Charlotte tilskriver også efterspørgslen, at kvinder i dag har et større behov for i ny og næ at rive en dag ud af kalenderen, som de kan bruge på sig selv.

"Det er fra tid til anden nødvendigt, at vi trækker os selv ud af de sædvanlige sammenhænge, vi indgår i, for at lære noget nyt om os selv og få nye perspektiver på arbejdslivet," forklarer hun.

"Samtidig vil vi gerne give vores deltagere noget ekstra hvert år - og i år valgte vi foredraget "Lad aldrig nervøsiteten blive en show-stopper - præstér dit bedste, når du skal" med skønne Michelle Hviid, redaktør og autodidakt tv-vært, kendt fra bl.a. X-Factor og Melodi Grand Prix. Foredraget var at dømme efter latter og alvor både underholdende og lærerigt."

Adgang til sanserne - den bedste måde at lære på
"Vi har igen i år sammensat et program, der har tilladt kvinderne at overskride deres grænser på en positiv måde i trygge rammer, og jeg er ret sikker på, at deltagerne både i går, i dag og i de næste mange dage vil føle sig fulde af energi, glæde og inspiration," siger Charlotte Pedersen og forklarer videre:

"At sejle matchrace er en 'indefra-og-ud'-oplevelse, som udmærker sig ved, at der sker en masse indeni dig samtidig med, at du skal forholde dig til nogle helt lavpraktiske ting som instrukser, dit team, vind og andre både. Aktiviteten resulterer i en effektiv erkendelsesproces. For matchrace aktiverer dine følelser og giver dermed adgang til dine sanser. Og dét er en af de bedste måder at lære på, når det for alvor skal 'rykke'."

Skrevet og gengivet af Kim Svare

Beretning fra sin deltagelse skrevet af Elisabeth Mærsk-Møller.

WOMAN Match 2015 På eventyr med Pigerne og vores mentor, Kim Svare.

Machts race, kapsejlads, regler, stress, hård for fysikken ,råb og skrig, ja det er ikke noget jeg selv ville melde mig til. Ikke noget der ville kunne fange mig, jeg er langturssejler, jeg er hygge sejler.

Men, men, så er der afbud på Pigebåden, Team Næstved Sejlerskole, og i et svagt øjeblik fik jeg sagt, JA…

Jeg må tage det som en Kvinde, tænkte jeg….meld ikke fra, tag udfordringen op, få det bedste ud af det.

I Middelfart Match Race Center blev vi modtaget på bedste vis , De havde styr på det hele, de osede af overskud, man kunne føle at de satte sejlsporten høj, det er fedt det her , det er sjovt, vi skal på vandet og kæmpe og have en god dag.

Vi var jo kun Piger på holdene, og piger med vidt forskellig baggrund, vi fik information omkring sejladserne, vi fik tildelt både, og var der noget sejlerudstyr vi manglede, jakker , bukser, handsker, veste, ja lige meget hvad , så var de leveringsdygtige.

Inden vi tog på vandet var der foredrag med den meget farverige Michelle Hviid, ord til eftertanke og provokation. Skru op for livet, var budskabet. Var der nogen der ikke grinede, så har de grædt, for der var noget der kunne ramme os alle.

På vandet var der en time til at prøve bane og finde vores pladser ombord.

SMILER…. Jeg blev HØJ, vi havde rigtig god vind, vi havde det rigtig sjovt, vi kæmpede, grinede, roste hinanden og os selv. Vi var først over målstregen, det var så godt.

Ånden ombord holdt hele vejen, men der var også ander, der var friske, og sejlede rigtig godt. Så Vi blev De glade og stolte vindere af en sølvmedalje for dagens Match Race.

For Mig, var der tændt en gnist, det er jo rigtig herligt og ikke mindst udfordrende det her, jeg fik samtidig glæde af at være storskøde gast, samtidig med at Dea min datter var rorsmand, for mig en dag jeg vil tænke tilbage på, med et smil på læben.

Jeg siger Kim tak, fordi han bød mig med på et afbud, tak til alle de skønne piger fra sejlerskolen, pigerne vi mødte over i Middelfart Match Race Center, og alle de mennesker der, der gjorde dagen til noget helt specielt, fik virkelig sat Næstved Sejlklub på landkortet.

De bedste sejler hilsner.

Elisabeth Mærsk-Møller.

Ps. Jeg fik prisen som dagens" humør bombe", ikke dårligt, vellllll.

11057226 1037848466246149 2966588001710028491 n

11926066 1035141233183539 2784835592088422127 o