Tiden går sin raske gang, og hjemmesider erstatter runesten…

Sten og runer, blæk og papyrus, papir og blyant, telefoni, blade… tiden går sin gang, og i NSK har vi nu i flere år været at finde på internettet: www.naestved-sejlklub.dk og www.nskjolle.dk er efterhånden blevet det, for mange, foretrukne forum. Med flere tusinde unikke besøgende om måneden må det siges at være en succes uden lige. Desuden har NSK for nylig lavet endnu en hjemmeside, www.matchrace.dk, som skal være omdrejningspunktet for aktiviteter i det ny matchracecenter, og som endvidere forhåbentlig bliver en lige så stor succes som de to ”gamle” sider.

Fordelene ved hjemmesider fremfor klubblad er mange, for selvom bladet giver en følelse af nærvær, interesse og indblanding, kan hjemmesiderne det samme og mere til: Hjemmesiderne bliver opdateret af flere forskellige personer med relation til sejlklubben, hvilket gør, at siderne altid er opdaterede og oplysende. Desuden kan enhver komme med tilføjelser, ris&ros, rettelser og debatindlæg på alle tider af måneden og døgnet – enten via kontakttagen til webmasteren eller indlæg i forumet.

For alle tre hjemmesider gælder flervejskommunikation. Altså: Ledelse, udvalg, trænere mv. har mulighed for at komme med informationer til alle, men samtidig har også resten af medlemmerne mulighed for at give udtryk for holdninger, meninger, følelser og tanker – f.eks. via forumet.

Alle er hjertelig velkomne til at bidrage til siderne – hvad enten det drejer sig om fejl, mangler, forbedringer, kritik, ros eller andet i den dur, eller man gerne vil skrive en artikel eller et indlæg i forum. Har du oplevet noget spændende eller interessant, fundet ud af hvordan man går 10 grader højere til vinden, eller har du haft en fantastisk oplevelse i sejlerregi, skal du derfor ikke tøve med at bruge hjemmesiderne som kommunikationsmiddel. Kommunikation giver sammenhold og styrke, sammenhold og styrke giver velvære samt en god sejlklub for alle.

For mere information, kontakt webmaster på alle tre sider:

Liv Juhl Jacobsen
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

0501t1

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?