Danske Bådejere

Danske Bådejere er et projekt, der er søsat af Dansk Sejlunion i marts 2006. Grundlaget for Danske Bådejere er, at de danske bådejere bør kunne snakke med hinanden og udveksle erfaringer, gode idéer osv. Det er her i november med hjemmesiden Danske-baadejere.dk blevet en realitet, og alle kan følge med i arbejdet med at grundlægge det nye bådejerprojekt. DS skriver på deres hjemmeside, at formålet med projektet er: 

"At øge servicen overfor bådejerne, synliggøre værdien af et medlemskab af en klub under Dansk Sejlunion for herigennem at fastholde og tiltrække medlemmer i klubberne, samt skabe økonomisk værdi for sejlere, klubber og Dansk Sejlunion."

Der er stor opbakning til projektet, og selvom det er blevet besluttet, at det er frivilligt, om man vil være medlem af Danske Bådejere eller ej, havde 1200 ud af 60000 medlemmer allerede tilmeldt sig mandag middag. Det må derfor siges, at projektet allerede fra starten er en succes, og det giver et godt grundlag til det videre arbejde.

Danske Bådejere har indgået samarbejde med en række firmaer, så kvaliteten og rigtigheden af artikler og oplysninger på hjemmesiden er i top. Derudover bliver den løbende opdateret, og der vil inden længe tilføjes mange nye sider. 

Siden kan findes på http://www.danskebaadejere.dk/

danske_baadejere_logo1

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?