Pandekage tur til Femø

Så har vi afholdt året´s pandekage tur til Femø, Lørdag d 19 august, hvor de fleste kom sejlende til Femø om fredagen da vejret jo har drillet en del i år. Vi havde jo i år rykket turen 3 uger frem i år for at det skulle være varmere og længere lyst, men ak vejret drillede igen og det kunne ses på det antal sejlere der mødte frem, der var frafald til sidst af sejlere der ikke ville ud i for megen blæst.

Vi var ialt 6 både fra NSK (en af bådene havde 2 små piger med som glædede sig vildt til pandekager) der var mødt frem i en ellers fyldt havn på Femø, Vi kom både fra kanalhavnen/Inderhaven og yderhavn.
Lørdag kl 12 samling og velkomst bag Havnehøkeren, og derefter mens resten af selskabet gik på opdagelse tur op til byen, blev der bagt et hav af pandekager af Gitte og Søren om eftermiddagen, og da selskabet kom tilbage igen havde Alis ( Søren Svare kone ) plukket en stor favnfuld brombær som hun hurtigt kogte til den herligste marmelade, LÆKKERT.

Kaffe og pandekager, brombær marmelade blev serveret på terressen ved havnehøkeren i solskin til stor fornøjelse. Resten af pandekagerne blev gemt til dessert efter aftensmaden.

Om aftenen grillede vi fælles i huset “ Æggeskallen” hvor vi sad i læ og varme og hyggede os med grillmad og pandekager nu med is til dessert, snakken gik lystigt og nogle kom meget meget sent i seng den nat :)

Søndag alm oprydning og afsked med Femø, en del blæsende tur hjem med vinden ind agten for tværs og ikke så meget sejl ankom vi alle glade i vores havne igen efter en god tur