"Projekt Bådhuse"

Til Medlemmerne.

Et par af NSK´s aktive medlemmer har fået en ide om, at vi i sejlklubben godt kunne bruge en ny forenklet måde at håndtere vores både på, når de skal sættes på land og søsættes.phoca_thumb_l_dias20

En bådhåndtering af denne karakter vil give større fleksibilitet og mulighed for at løfte båden på land midt i en sæson for evt. afrensning af begroning eller andet arbejde under vandlinjen.

Samtidig har de også et forslag om udvidelse og indretning af en ny vinterplads hvor der bygges et antal bådehuse.

De nye tiltag er tænkt i forbindelse med Kanalhavnen.

Vi i hovedbestyrelsen er af den opfattelse, at dette kunne være en god ide, hvis det ellers kan holdes indenfor nogle fornuftige økonomiske rammer.

Derfor vil vi gerne, som det også vil fremgå af den snart fremsendte beretning, bede medlemmer med indsigt i den slags arbejde melde sig til et udvalgsarbejde, således at der kan udarbejdes et projekt evt. med et par alternative muligheder og en økonomisk beregning på, hvad det koster.

Hvis et projekt af en så omfattende karakter skal gennemføres, skal vi naturligvis sørge for, at det er fremtidssikret og kan bruges i lang tid.

Til slut skal nævnes, at et sådan projekt skal besluttes på en generalforsamling og at projektet vil, hvis vi når så langt, blive behandlet som et særskilt punkt under forslag på samme.

Ole Skovhave
Formand Næstved Sejlklub

Klik her for at se billeder af bådhusene

ArealPlantegning.pdf