"PBS betalingsservice"

Næstved Sejlklub har nu fået oprettet PBS betalingsserviceaftale. Det betyder at klubkontingent fremover SKAL trækkes via en PBS betalingsservice, som vores vedtægter også forskriver. Bemærk at kontingent til brolav, kranløft og andre afdeling ikke bliver trukket via PBS, med mindre den enkelte afdeling informere om det.

Derfor skal du tilmelde Næstved Sejlklub’s til betalingsservice, det er ikke noget hovedkasseren kan gøre.

Du kan hente denne guide som hjælpe dig med tilmelding til betalingsservice, eller følge et af de 3 trin herunder.

Du kan tilmelde dig betalingsservice på 3 måder:

1.       Tilmeld dig igennem din netbank
Hvis du vil tilmelde dig via din netbank skal du oprette en betalingsserviceaftale og bruge følgende information:
PBS nr: 07814208
Debitor gruppe : 00001
Kundenummer: Dit medlemsnummer (uden evt. foranstillet 0’er)

2.       Tilmeld dig igennem Næstved Sejlklub’s hjemmeside og NemID til netbank.
Gå ind på dette link og tilmeld dig betalingsservice. Herefter skal du udfylde hvilket kontonr aftalen skal trækkes på samt dit medlemsnummer (uden foranstillet 0’er)

3.       Du kan naturligvis også gå ned i din bank og få dem til at tilmelde dig betalingsservice, såfremt du ikke har netbank

Det tager nogle dage inden tilmelding bliver registreret hos Næstved Sejlklub fra du opretter den, og da NETS også har nogle tidsfrister skal du have registreret din tilmelding senest den 6. februar 2015.