Tak for hjælpen ved Finnjolle DM

Kære alle!
 
Jeg vil hermed takke alle der har givet en lille eller stor hånd til at få afviklet dette store fantastisk Nationale Finnjolle DM. 
Og især Ginas teams i Skipperstuen, i har alle arbejdet som maskingevær, med at få alt det sociale til at køre på skinner, og det har  gjort, at jeg har fået så mange tilbagemeldinger fra sejler om at det har været det bedste, de har været med til, tak for det. 
Og til jer tre meget friske og smidige dommer, det er længe siden jeg har set nogen med sådan et arrangement, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer over fire dage.
 
I skal alle vide, at dette stævne er blevet en kæmpe succes, og det er jer alle der har båret det op, så vi knap kan få hænderne ned igen. 
Dette stævne er af Kenneth Bøggild, Formand for Dansk Finnjolle Association, fået prædikatet, Danmarks bedste Finnjolle DM. Nogen sinde, og det skal Næstved Sejlklub være stolte af. 
Ikke siden 1995. under EM. I Topcats har der været sådan en medie dækning, så vi må sige at N S K. nu endelig er blevet meget synlige, og rigtig godt eksponeret, og noget vi vel nok trænger meget til. 
Det er sådan at mange Finn sejlere også sejler OK. Jolle, og fra deres formand Bo Teglers, har vi fået en forespørgsel om vi vil afholde DM. For OK. Klassen om to år. 
Bo Teglers, sender mig en mail meget snart, og jeg sender den videre til Hovedbestyrelsen og Jolleklubben, så kan de tage stilling til om vi skal
gentage succesen.
 
Håber at al den good will, N S K. har fået, her den sidste uges tid, vil smitte  af på vores medlemmer, så der kommer flere på banen næste gang, der er trods alt, mange fra de forskellige bestyrelser og brolav vi ikke har set og hørt fra. 
Nok for nu, Lone og jeg, vil nu pakke vores gode skib, og sejle på tre ugers sommerferie, så forsat god sommer til alle.
 
MVH / Kim Svare

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?