Mindeord om Poul Aagaard

Et mangeårigt medlem i Næstved Sejlklub Poul Aagaard er død. Poul døde efter kort tids sygdom og blev bisat den 5. marts 2016.

Poul var medlem af Næstved Sejlklub siden 1965. Poul har altid været en god klubkammerat som med sin praktiske tilgang og sit gode humør har hjulpet til, hvor der var brug for det. Poul har bl.a. i en periode været medlem af hovedbestyrelsen, ansvarlig for svømme- og festudvalget. Det var også Poul der repræsenterede sejlklubben ved Sct. Paulifesterne der blev afholdt af søsportsklubberne langs kanalen. Poul brugte flittigt sin kompetence som elektriker og sørgede bl.a. for etablering og vedligeholdelse af alt el-arbejde i klubhuset og på broerne i Kanalhavnen.

Vi husker også Poul for hans trofaste deltagelse i ”Rotteræs” kapsejladsen på fjorden, hvor Poul deltog med sin motorsejler Kitt 25 ”Stampe”. Poul bidrog selv til denne hyggelige og uhøjtidelige sejlads med at sikre at fruerne også kom med på vandet, hvilket også medførte til en god kammeratlig omtale af at ”der kommer Poul og hønsegården”.

En sidste sejlerhilsen og ære være Pouls minde