Kanalhavnen

• Skrevet af Jesper Skov Hansen
  • Udskriv,
Velkommen til Næstved Sejlklub Kanalhavn

Kanalhavnen ligger lige i starten af den gravede kanal på styrbord side, som man når efter en flot tur gennem den afmærkede rende på Karrebæk Fjord ind mod Næstved. Indsejlingen til Kanalhavnen er afmærket med en grøn og rød sideafmærkning.

Havnen ligger i læ for alle vinde og der er fred og ro i havnen, og altid plads til gæstesejlere på pladser mærket med GÆST / grøn.Naestved Kanalhavn

Kanalhavnen er udstyret med el og vand på broerne, ved klubhuset er der en offentlig tilgængelig hjertestarter placeret ved indgangsdøren.

På havnen findes der borde og bænke samt kuglegrill til fri afbenyttelse for betalende gæstesejlere og klubbens medlemmer.

Kanalhavnens gæstesejlere er velkommen til at benytte klubhuset hvor der findes køkken, bade og toilet faciliteter samt en stor terrasse hvor der er udsigt over havnen, Karrebæk Fjord og Gavnø.

På havnen er der service kran til master og både op til 20 tons.
Det er muligt for gæster at få båden løftet på land for service, se yderligere under Kran & Beddingsplads udvalget.

Havnepenge:
Længde 0-15 meter kr. 130,00

Ønsker man en bådplads, så kontakt pladsmand Leif Petersen tlf.: 30 54 74 63

Efter en gå eller cykletur på 4,1 km fra Kanalhavnen, er man i Næstveds centrum (Axeltorv) med indkøbsmuligheder, mange restauranter, seværdigheder og forbindelse til f.eks. BonBon Land og Næstved Storcenter.
Nærmeste dagligvareindkøb er 2,7 km, hvor du finder Netto og Lidl.
Der er bager (Kringlebageren) på Åderupvej 44, 2,25 km fra Kanalhavnen.
Flere specialbutikker, resturant og suppermarkeder findes i Sct. Jørgens Parks Butikscenter 3,1 km fra havnen.
Der er muighed for at besøge Gavnø Slot, f.eks. via turbåden "Friheden", som sejler mellem Næstved, Gavnø og Karrebæksminde.

Vi glæder os til at se jer i Næstved Sejlklub og Kanalhavnen! :-)