Jolleafd.

Drømmer du om at sejle optimistjolle, fevajolle eller windsurfe  ?

Optimistjolle 1

I Næstved Sejlklubs Jolleafdeling kan alle drenge og piger i alderen 7 - 18 år lære at sejle optimistjolle, fevajolle og windsurfe.

Vi sejler tirsdag og torsdag kl. 16.45 - 19.00 fra april til oktober.

Det er rigtig nemt at komme i gang
Vi har alt - joller, windsurfingudstyr, redningsveste, våddragter. Du skal bare møde op en tirsdag eller torsdag kl. 16.45, så skal vi nok tage godt imod dig og sørge for, at du kommer ud og sejle jolle eller windsurfe for første gang. Dine forældre er selvfølgelig også meget velkommen.

Når du har prøvet det 2 gange, kan du tage stilling til, om det er noget, du har lyst til at fortsætte med. En hel sæson koster kun 1250 kr.

Ønsker du at høre mere, er du også meget velkommen til at kontakte Kenneth Steen på telefon 40201095 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at se dig !

NSK Jolleafdeling
Kanalvej 65 (Ydernæs)