Nyhedbrev om at kunne leje sin båd ud

Nyhedsbrev - Information til alle medlemmer i Næstved Sejlklub:

Tjen penge på at udleje din båd – og gør det nemmere for flere at holde ferie i Næstved/Karrebæksminde
Næstved Sejlklub har indgået et unikt samarbejde med Bådudlejningsportalen BOATFLEX om at støtte og hjælpe bådejere med at dele vores både med andre under trygge forhold. Derfor har vi lavet Næstvedmodellen. Næstved Sejlklub er dermed Danmarks første deleøkonomiske sejlklub.

HVORFOR BLIVE EN DEL AF NÆSTVEDMODELLEN?

Næstvedmodellens mål er at gøre det nemmere og sikrere for dig at udleje din båd – samtidig med at du kan tjene penge og slippe for den ”dårlige samvittighed”, hvis din båd ikke bliver brugt så ofte. Havnefogeden i Inderhavnen tilbyder at hjælpe ejere og lejere i Inderhavnen med opsyn, råd og vejledning i så høj udstrækning det er muligt.

Næstvedmodellen understøtter at flere både bliver tilgængelige for flere mennesker, at der kommer mere liv i havnene og at bådene ikke ligger ubrugte hen. Det betyder, at potentielle sejlere har bedre mulighed for at afprøve flere bådtyper og finde deres foretrukne måde at sejle på.

  • Nemt      at udleje på www.boatflex.com
·         Registrer din båd på www.boatflex.com, bestem dagsprisen for din båd, de dage båden er ledig, og om du vil udleje din båd kun til sejlads eller kun til beboelse(overnatning).

·         Du bestemmer helt selv, hvem du vil udleje til. Alle lejere af din båd vil være screenet og have fornødne sejlbeviser.

·         Båden er fuldt forsikret under udleje.

·         Efter udleje bliver pengene overført automatisk til din konto.

                                            Tryghed under udleje med Næstvedmodellen

·         For medlemmer i Inderhavnen kan havnefogeden hjælpe med at holde opsyn med din båd under og mellem udlejningsperioderne og overdrage nøgler. Medlemmer i Kanal- og Yderhavnen aftaler individuelt, hvordan nøgleoverdragelsen kan finde sted.

·         Råd og vejledning hos Boatflex.

·         Modellen findes allerede i Vordingborg Kommune.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt havnefogeden, og vi vil hurtigt få din båd på platformen.

Ring gerne til Boatflex for spørgsmål på telefon: +45 53 55 55 00 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med sejlerhilsen

Torben Søndergaard Nielsen
Formand for Næstved Sejlklub

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?