Tak til bestyrelsen

Efterkritik af Generalforsamling på Grønnegades Kasserne.

Så blev bestyrelsens beretning stemt ned. Om det var godt eller skidt skal jeg lade det enkelte medlem selv afgøre. Men en ting blev jeg dog klar over. At uanset om man har været bestyrelsesmedlem, formand, kasserer eller sekretær, får man ingen tak overhovedet.

Jeg er som medlem ærlig talt flov over, at vi på ingen måde siger tak for det arbejde den siddende bestyrelse har gjort. De har ikke taget af kassen, de har intet gjort for at tjene sig selv bedst muligt. De har arbejdet med det mandat de fik tildelt, og på dette års GF mente medlemmerne så, at de var gået lidt galt i byen. Så nu må der nye folk til. Men en stor tak fik de ikke med da mødet sluttede. Det er ikke fair.

Vi kan være uenige og utilfredse, men vi må ALDRIG blive så ”selvfede” at vi ikke kan sige tak til dem der bruger deres fritid på at styre vores klub. Det gælder både i Hovedbestyrelsen og i de enkelte afdelinger.

Så på egne vegne vil jeg gerne sige tak til den bestyrelse der netop er på vej ud, og held og lykke til den kommende.
Med sejler hilsen, og god sæson til alle.

Jacob Holm