Jolleafd.

Drømmer du om at sejle optimistjolle ?

Optimistjolle 1

I Næstved Sejlklubs Jolle-afdeling kan alle drenge og piger i alderen 7 - 16 år lære at sejle optimistjolle.

Vi er kommet godt i gang og er glade for den store interesse der er for afdelingen.

Vi sejler tirsdag og torsdag kl. 17 - 20 helt frem til efterårsferien.

Det er rigtig nemt at komme i gang
Vi har alt - optimistjoller, redningsveste, våddragter. Du skal bare møde op en tirsdag eller torsdag kl. 17, så skal vi nok tage godt imod dig og sørge for, at du kommer ud og sejle optimistjolle for første gang. Dine forældre er selvfølgelig også meget velkommen, så de kan se, hvor dygtig du er.

Når du har prøvet det 2 gange, kan du tage stilling til, om det er noget, du har lyst til at fortsætte med. En hel sæson koster 1250 kr.

Vi søger også sejlinstruktører og andre frivillige
Jolle-afdelingen er godt i gang, men har du lyst til at være en del af klubben enten som sejlinstruktør eller med hjælp på land, hører vi meget gerne fra dig.

Ønsker du at høre mere, er du også meget velkommen til at kontakte Kenneth Steen på telefon 40201095 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at se dig !

Jolle-afdelingen
Kanalvej 65 (Ydernæs)
4700 Næstved
Tlf. 40201095

Optimistjolle 2

Vi er nu klar med nye spændende aktiviterer i 2017-sæsonen. Som midlertidig bestyrelsen er nedsat Kenneth Steen (formand), Søren Svarrer og Bjørn Bjergsted.