Afdelingskontingent 2017 for Inderhavnen og Yderhavnen

• Skrevet af jan christoffersen
  • Udskriv,
Opkrævning af afdelingskontingent i Inderhavnen og Yderhavnen for 2017 er sendt til Betalingsservice og medlemmer som ikke er tilmeldt PBS modtager faktura på deres mail. Betaling af afdelingskontingent er senest den 2. april 2017 Hvis du ikke har modtaget opkrævning skal du kontakte: Yderhavnen, kasserer Erik Hansen, 22926776 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Inderhavnen, Ejvind Bodal, 23418843 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.