Inderhavnen

Velkommen til Næstved Sejlklub Inderhavn.

Klik "her" for at se video fra inderhaven.

Inderhavnen ligger ca. 800m efter Karrebæksmindebroen på styrbord side, sømærket før Rotteøen skal passeres på din bagbord side.

Havnen ligger i læ for vestenvinden og der er fred og ro i havnen.

Inderhavnen er udstyret som sikker havn med redningskranse, stiger og brandslukkere på broerne, ved havnekontoret er der en hjertestarter placeret på havnekontoret.

På havnen findes der bla. grill pladser og en godkendt legeplads til børnene.

Inderhavnens gæster er velkommen til at benytte klubhuset (Karantænehuset) hvor der findes køkken faciliteter, TV, PC samt Wi-fi og en stor terrasse hvor der er udsigt over havnen og Karrebækfjord.

Inderhavnen har havnekontor, bad og toilet faciliteter samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

På havnener findes der dieselanlæg og mastekran max. 500kg længde 17m.

I perioden 15. april til 15. september er der ansat en havnefoged med kontortid mellem kl. 08.00 til 09.00 samt fra kl. 17.00 til 18.00 kontaktes på tlf.: 55 44 26 09

Havnepenge.

Længde 0-15 meter kr. 150,00

Over 15 meter kr. 300,00

Inderhavnen har en gæstebro hvor større både op til 65” kan lægge til, gæstesejlere er altid velkommen på ledige pladser i havnen.

Ønsker man en bådplads, så kontakt pladsmand Poul Elvig tlf.: 40 13 61 72

I gåafstand fra Inderhavnen er der indkøbsmuligheder, div. restauranter, bus eller turbåd til Næstved, hvor der er mulighed for mange seværdigheder med forbindelse til BonBon Land blandt andet.